Рішення МВК від 24.12.2019

КАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ від 24.12.2019 №417

Про виконання постанови КМУ від 24.12.2019 №1082 



I«Деякі питання  нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу» в м. Канів

У зв’язку із зміною ціни природного газу в державі, що використовується для виробництва теплової енергії та надання послуг з централізованого опалення, відповідно до статей 29-30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 №1082 «Деякі питання  нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу» , Закону України від 09.04.2015 №399-VIIІ «Про ринок природного газу», Положення про покладання спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2018 №867 та з метою приведення розміру нарахувань за послуги з централізованого опалення та  теплову енергію

ВИРІШИВ:

1.   1. Зобов’язати Канівське комунальне підприємство теплових мереж (Коломієць В.В.) прийняти рішення щодо  помісячної  зміни          розміру нарахування (починаючи з грудня 2019 року) за послуги з централізованого опалення та теплової енергії для населення 

ст    міста Канів в опалювальному сезоні 2019/2020 років, відповідно до зміни ціни на природний газ.

2.   2. Начальнику управління соціального захисту населення виконавчого комітету Канівської міської ради (Пилипенко А.Г.)  взяти до      відома норми постанови  КМУ від 24.12.2019 №1082 , а саме:

«За результатами зміни нарахувань за послуги з централізованого опалення перерахунок розміру призначених житлових субсидій та наданих пільг на оплату цих послуг не здійснюється».

3.   3. Відділу організаційно – кадрової та інформаційної роботи апарату виконавчого комітету Канівської міської ради розмістити дане      рішення та роз’яснення до нього на сайті Канівської міської ради до 28.12.2019.

4. 4. Комунальному підприємству «Канівське підприємство теплових мереж» (Коломієць В.В.) інформувати виконавчий комітет   Канівської міської ради про хід виконання рішення у вигляді інформації у лютому 2020 року та результатами завершення               опалювального сезону 2019/2020 років.

5.    5. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Канівської  міської ради В.І. Святелика.

 

Міський голова                                                               Ігор РЕНЬКАС

Керуючий справами                                                       Володимир СВЯТЕЛИК

 

ПОГОДЖЕНО:

Начальник фінансового управління                             Галина КАРПУШЕНКО

Начальник управління ЖКГ та екології                      Тетяна СТАДНИК

Начальник управління

соціального захисту населення                                      Анатолій ПИЛИПЕНКО

Директор КП «КПТМ»                                                    Василь КОЛОМІЄЦЬ

Начальник юридичного відділу                                      Наталія ЛІСОВА