Проєкт інвестиційної програми на 2024-2025 рр.

Канівське комунальне підприємство теплових мереж інформує споживачів теплової енергії  про розроблення проекту інвестиційної програми на 2024-2025 р.          Протягом 14 календарних днів (до 1.03.2024)  Канівське КПТМ приймає від споживачів пропозиції до проекту інвестиційної програми                                                                     за адресою вул. Енергетиків, 36, м. Канів.

Перелік заходів інвестиційної програми

по Канівському комунальному підприємству теплових мереж

на 2024-2025 рік

 

№ п/п

Назва заходу

1

2

 

Виробництво теплової енергії

1

Модернізація насоса СЭ1250-70 (заміна двигуна) на центральній котельні  Канівського КПТМ м. Канів Черкаської обл.

2

Розробка проектно-кошторисної документації  на ремонт залізобетонної димової труби Н=75м  центральної котельні Канівського КПТМ по вул. Енергетиків, 36 м. Канів Черкаської обл.

3

Модернізація будівель та приміщень підприємства Канівського КПТМ з застосуванням енергозберігаючих матеріалів та поліпшення умов праці

4

Модернізація ділянки водогону центральної котельні Канівського КПТМ  (водозабір р.Дніпро - ККПТМ) з застосуванням поліетиленових труб Ду100

5

Встановлення лічильника обліку теплової енергії на модульній котельні Канівського КПТМ по вул. Енергетиків, 239а, м. Канів Черкаської обл.

6

Придбання оргтехніки

 

Транспортування теплової енергії

7

Модернізація теплових мереж з заміною аварійних ділянок на попередньоізольовані труби з поліуретановою ізоляцією в м. Каневі Черкаської обл.

8

Модернізація системи теплопостачання з установкою в ЦТП №2 підвищуючого насоса потужністю 20 кВт по вул. М.Рибалки, м. Канів, Черкаської обл.

9

Модернізація ділянки теплової мережі на території ДНЗ "Віночок" з заміною сталевих труб та  заміною виду теплоізоляційного покриття по вул. Успенська в м. Каневі Черкаської обл.; Ø133 - 114 м.п. в однотрубному вимірі

10

Модернізація ділянки теплової мережі від ТК.Д4 до ТК.Д5  з заміною сталевих труб та теплоізоляцією трубопровода поліурітановими сегментами по вул. 206 Дивізії м. Канів Черкаської обл.; Д114 - 160 п.м,  в однотрубному вимірі 

 

Постачання теплової енергії

11

Модернізація вузлів комерційного обліку теплової енергії із влаштуванням систем дистанційної передачі даних (диспетчеризація)

Інвестиційну програму Канівського комунального підприємства теплових мереж планується виконувати за рахунок коштів в межах амортизаційних відрахувань в сумі 1886,91 тис. грн. (без ПДВ)

 З більш детальною інформацією  про проєкт можна ознаймитись завантаживжи його  за посиланням